Stop het versturen van gevoelige gegevens naar de verkeerde e-mail adressen

De inhoud van e-mails en bijlagen kan vaak zeer vertrouwelijk zijn met bedrijfseigen informatie, financiële gegevens, persoonsgegevens en andere gegevens die kunnen leiden tot overtreding van de AVG, HIPAA, SOX en andere regelgeving. VIPRE SafeSend is een invoegtoepassing voor Outlook om onjuist geadresseerde e-mails of fouten met verkeerd aangevulde e-mailadressen te voorkomen. Gebruikers wordt hierbij gevraagd om externe ontvangers en bijlagen te bevestigen voordat een e-mail verzonden kan worden.

 

Download datasheet

Optionele DLP-module

SafeSend met DLP (Data Loss Prevention) scant bijlagen en de inhoud van e-mails nog verder op bijzonder gevoelige gegevens en stelt bedrijven in staat om aanvullende aangepaste DLP-regels op te bouwen. Met reguliere expressies kunt u gevoelige trefwoorden of gegevenspatronen detecteren in het e-mailbericht of de bijlagen, denk hierbij aan creditcardnummers, bankrekeninggegevens of burgerservicenummers.

Opties voor activering

SafeSend kan onder verschillende omstandigheden worden geactiveerd. De meest algemene optie is om SafeSend weer te geven bij alle e-mails die naar buiten het bedrijf worden verzonden. De tweede veelvoorkomende optie is om het alleen weer te geven wanneer bestanden extern worden verzonden.

SafeSend kan ook zo worden geconfigureerd dat het alleen wordt geactiveerd bij een DLP-overeenkomst in een externe e-mail. Dat is handig als u specifieke DLP-regels gedefinieerd hebt en de gebruiker alleen wilt informeren bij overeenkomsten met die regels.

De meest voorkomende instellingen waaronder Safesend geactiveerd wordt hebben we hieronder voor u opgesomd:

✓ Externe e-mails
✓ Externe e-mails met bijlagen
✓ Externe e-mails met een bepaalde classificatie
✓ Externe e-mails met DLP-overeenkomsten
✓ Externe e-mails die een nieuwe e-mailconversatie beginnen
✓ Alle e-mails met bijlagen
✓ Alle e-mails met een bepaalde classificatie

Vul het formulier hieronder in voor een demo of een 14-daagse proefversie van Vipre Safesend.

Neem contact met mij op

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw vragen over Safesend te beantwoorden.

Een moment geduld aub.

Einstein ICT & Telecom is Vipre Partner