Gratis Security check: zit ik goed met mijn ICT-veiligheid?

“Spookverhalen genoeg, maar hoe zit het met de ICT-veiligheid van míjn bedrijf?”

Díe vraag beantwoorden wij voor u in deze gratis securityscan. In ICT-veiligheid is het niet zo zwart-wit als in de spookverhalen weleens wordt gesuggereerd. In deze check-of-ik-goed-zit securityscan nemen we met u de gevoeligheid van uw data door, vanaf welke plaats medewerkers werken, op welke devices ze dat doen, met welk type verbindingen ze toegang hebben tot welke servers en data, met wie gegevens gedeeld worden en hoe, etc. etc. Op die manier gaan we samen met u op zoek naar waar in uw bedrijfsvoering mogelijke ICT-risico’s liggen en hoe die al wel of nog niet van adequate maatregelen zijn voorzien.

In een gesprek van ongeveer anderhalf uur nemen we met u al deze zaken door. Aan het eind van het gesprek geven wij u met betrekking tot ICT-veiligheid onder andere de volgende zaken aangeven.

  • Of u wel of niet goed zit
  • Waar uw grootste ICT-veiligheid risico’s liggen
  • Goed beveiligde risico’s
  • Minder goed beveiligde risico’s
  • Welke maatregelen u eventueel kunt treffen om de risico’s verder te beperken

Deze anderhalf uur verdient u altijd terug. Ofwel door de bevestiging dat u goed zit, ofwel doordat het u in de gelegenheid stelt een serieus beveiligingsrisico op te lossen. Een mooier voorbeeld van een win-win is er bijna niet. En nogmaals, het kost u verder niets!

Wilt u dat ook? Vul dan uw gegevens in op deze pagina en wij zorgen dat u zo snel mogelijk gebeld wordt om een afspraak in te plannen.

ICT-veiligheid gratis scan

Vraag de gratis "check-of-ik-goed-zit"-securityscan aan!

Vul hier uw gegevens in en we maken snel een afspraak

Op dit telefoonnummer bellen wij u om een afspraak te maken.

We gebruiken uw gegevens alleen ten behoeve van het contact met u. Uw gegevens worden niet verstrekt of verkocht aan derden.

Een moment geduld aub.