Mobiel onbeperkt

Met KPN Zakelijk Mobiel kunt u op alle fronten onbezorgd zaken doen, met de kwaliteit die u gewend bent en een supersnelle mobiel internet ervaring door 4G.

  • ALTIJD OVERZICHT

    Nooit meer onverwachte kosten door onbeperkt bellen, sms’en en grote MB bundels met een zeer laag bovenbundel tarief. Tegoeden gelden op bedrijfsniveau waarbij gebruikers met elkaar delen en de mogelijkheid hebben tot extra SIM-kaarten voor het aansluiten van laptops, tablets en meer, zonder dat daar een extra abonnement voor nodig is.

  • VOORDELIG IN HET BUITENLAND

    Ook buiten Nederland kunt u onbezorgd zaken doen. Met voordeelopties voor bellen en internetten in de EU betaalt u in de maanden dat u daadwerkelijk in het buitenland verbruikt heeft. Het enige dat u hoeft te doen is deze voordeelopties eenmalig gratis aanzetten en ze treden automatisch in werking in de maanden dat u in het buitenland bent en gaat bellen of internetten.

Zakelijke mobiele abonnementen voor iedereen

Binnen Zakelijk Mobiel heeft u keuze uit zes varianten die u kunt combineren binnen één overeenkomst. De abonnementen zijn beschikbaar met een contractduur van 1 jaar.

Informatie ontvangen?

Wat is uw belangrijkste vraag? Laat het ons weten, dan komen we er zo snel mogelijk bij u op terug. En wilt u liever gebeld worden door ons, laat dan hier ook uw telefoonnummer achter.

Een moment geduld aub.

Wilt u meer weten? Laat ons u terugbellen!

Bel me terug