De Moderne Werkplek

De Moderne Werkplek ®

De Moderne Werkplek is een op Microsoft-technologie ontwikkelde werkplek waarmee medewerkers kunnen werken op het device van hun voorkeur, op het moment dat zij het graag willen en ook op de locatie waar ze graag zijn. En dat ingericht met de veiligheid die u als werkgever en/of uw klant van ze verlangt. Niet meer en niet minder.

De Moderne Werkplek

Wat is er anders dan voorheen?

Nog niet zo lang geleden dacht iedereen bij het woord “werkplek” aan een vaste plek (locatie) waar een bureau stond met een laptop of desktop pc daarop. Dat was uw werkplek en uw pc. Bij de Moderne Werkplek is niet alleen de fysieke locatie variabel geworden, maar zelfs het apparaat waarop u werkt. Of het nu een laptop (van de zaak), een tablet, of privé-telefoon is, de Moderne Werkplek is de virtuele omgeving waarmee op ieder device flexibel en veilig gewerkt wordt.

Microsoft 365

De Moderne Werkplek bestaat uit Microsoft 365, waar Office 365 een onderdeel van is. Maar ook Teams, Sharepoint en Azure vallen onder de Microsoft 365 paraplu en maken het tot een breed en uitgebreid geheel, waar in de basis alle benodigde functionaliteit geregeld is. Afhankelijk van de situatie en/of de werkwijze, veiligheidsrichtlijnen en procedures binnen uw bedrijf kan het nodig zijn dat er aanvullende functionaliteit ingericht dient te worden. Denk bijvoorbeeld aan specifieke veiligheidsmaatregelen of inrichtingsvraagstukken rondom telefonie.

Wilt u meer weten? Klik dan hier en laat uw gegevens achter. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

‘Think before you click’

Veiligheid van de Moderne Werkplek

Binnen de Moderne Werkplek is “veilig werken” vanzelfsprekend een belangrijk onderdeel. U kunt begrijpen dat er wel wat nodig is om het werken nog steeds veilig te houden als u af en toe ook vanaf de tablet van uw zoon of dochter inbelt in een Teams-meeting. Of dat een deel van uw ICT of data nog niet in de cloud staat. Veel van deze vraagstukken kunnen binnen de Microsoft-omgeving eenvoudig en snel worden ingeregeld. Kijk op onze pagina over security voor alle specifieke bedreigingen en oplossingen die in het MKB veel voorkomen.

Meer over security

Bellen (met Teams)

Ook telefonie blijft een belangrijk belangrijk onderdeel van de Moderne Werkplek. Voorheen belden we met een apart apparaat, maar nu is die functionaliteit ook in de Moderne Werkplek terug te vinden. Beeldbellen en traditionele telefonie integreren steeds verder en beter. Met Teams heeft Microsoft het intern bellen, maar ook het extern bellen volledig ondersteund. Daarmee kunt u inmiddels namelijk ook naar externe telefoonnummers bellen, die niet primair door Microsoft worden bediend. Sterker nog, MS Teams kan daarmee de gehele (interne) telefooncentrale vervangen.

Lees hier meer over bellen met Teams.

 

Download nu het gratis whitepaper dat uiteenzet wij MS TEAMS voor KH Engineering als internationale telefooncentrale hebben ingezet in hun bedrijf.

Ga naar het whitepaper
Meer informatie ontvangen?

Bent u nieuwsgierig naar de Moderne Werkplek of wilt u concreet weten wat er voor uw bedrijf komt kijken bij het werken met de Moderne Werkplek, vul dan hieronder de contactaanvraag in. Wij nemen dan snel contact op om een gesprek (met MS Teams) in te plannen.

Laat ons hier weten wat uw belangrijkste vraag is over De Moderne Werkplek. We reageren zo snel mogelijk op het mailadres dat u heeft opgegeven. Wilt u liever teruggebeld worden, laat dan hier aub ook uw telefoonnummer achter waarop we u kunnen bereiken.

Een moment geduld aub.

Microsoft Partner

Einstein ICT & Telecom is Microsoft Partner. Dit betekent dat wij gelicentieerd en opgeleid zijn voor de Microsoft dienstverlening. Wij kennen niet alleen de onderliggende techniek, maar weten bovenal wat er aan (aanvullende) technische oplossingen nodig is voor uw specifieke wensen en eisen of wat daarin verstandig is.