ICT Beheer

Zorgeloze ICT

Een goed ingericht IT-systeem is essentieel voor uw bedrijfsvoering. Einstein ICT biedt uw bedrijf ICT-beheer op afstand tegen een vast bedrag per maand. Uw pc’s, servers en software worden zo optimaal draaiende gehouden en proactief beheerd.

  • OPTIMALE BEVEILIGING

    Wij leveren de nieuwste beveiligingssoftware en bewaken continu uw ICT-omgeving, zonder dat u daar iets van merkt. Bedreigingen worden snel gecommuniceerd en opgelost.

  • DAADKRACHTIG ONDERHOUD

    Bij eventuele storingen neemt u contact op met onze servicedesk. Zij loggen op afstand in en helpen u snel weer op weg. Vraagt de oplossing om fysieke aanwezigheid, dan is een mobiele monteur snel bij u op locatie.

  • HELDERE SERVICE

    Wij waarborgen de service door een Service Level Agreement (SLA) met u af te sluiten waarin de reactie- en oplostijden per storing worden beschreven. U vindt in deze SLA ook de standaard werkzaamheden en eventuele afwijkende wensen. Zo hebben uw medewerkers en onze supportafdeling alles inzichtelijk. En dat bevordert de communicatie en de handelingssnelheid.

Meer informatie ontvangen?

Laat ons hier weten wat uw belangrijkste vraag is over ICT beheer, security of werken in de cloud. We reageren zo snel mogelijk op het mailadres dat u heeft opgegeven. Wilt u liever teruggebeld worden, laat dan hier aub ook uw telefoonnummer achter waarop we u kunnen bereiken.

Een moment geduld aub.

Wilt u meer weten? Laat ons u terugbellen!

Bel me terug