ICT die gewoon goed werkt

Als bedrijf of instelling wil je gewoon je werk kunnen doen. Alles wat er nodig is om dat werk te kunnen uitvoeren, moet er zijn en moet het doen. Vaak merk je pas hoe belangrijk dat is, als er ineens iets het niet doet. Zonder internet gebeurt er tegenwoordig weinig meer. Als een PC, laptop of internetverbinding uitvalt, kost dat geld. En op een cyberaanval vanwege een lek in het beveiligingssysteem, zit al helemaal niemand te wachten. Bij Einstein ICT & Telecom weten we wat je nodig hebt om zorgeloos door te kunnen werken. Dus zorgen wij voor alle randvoorwaarden. Precies op maat, niet teveel en niet te weinig.

Einstein gratis advies internet telefonie

ICT beheer

Weinig termen zijn zo niet-sexy als ICT-beheer. Toch is het tegenwoordig de ruggengraat van elke organisatie. Het zorgt ervoor dat processen vlot verlopen, worden vastgelegd en dat er facturen worden verstuurd. Zonder ICT beheer geen business. Bij Einstein ICT & Telecom doen we dat op een proactieve manier. We doen alles wat u van ons vraagt en adviseren u over mogelijke verbeteringen. We kunnen alles voor u inrichten, uitbreiden, aanpassen of vervangen. We zorgen dat alle werkplekken optimaal zijn ingericht, servers en printers het netwerk blind weten te vinden en iedereen razendsnel kan werken met het internet. En dat houden we dan ook zo.

Klik op de rode bol of in de link voor een gratis advies gesprek!

Flexibel werken in de cloud

We gaan steeds flexibeler met ons werk om. We checken ’s ochtends al onze agenda en email. Onderweg sturen we alvast enkele documenten door voor een meeting en ook op kantoor zitten we niet altijd op een vaste plek. Thuis loggen we nog even in om stukken uit te werken of te skypen met een collega of klant. Dat nieuwe werken vraagt om continu toegang tot het netwerk, data en applicaties. Voor u is het belangrijk dat dit soepel verloopt en altijd veilig is. Einstein ICT & Telecom heeft ruime ervaring met het inrichten en beheren van servers, netwerken en opslag in de cloud en kan dat combineren met de modernste mobiele oplossingen. Zo komt zorgeloos werken volledig los te staan van plaats en tijd.

Wilt u meer weten? Klik dan hier en laat uw gegevens achter. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

ICT Veiligheid

ICT veiligheid

Zorgeloos werken betekent ook veilig werken. Dat begint met de kwaliteit van de servers en het netwerk. Die moeten in optimale conditie zijn en worden gehouden. Ook alle software houden we up-to-date. Nieuwe versies zorgen ervoor dat programma’s en applicaties veilig kunnen worden gebruikt. Veiligheid gaat ook over dataopslag. Einstein ICT & Telecom biedt verschillende oplossingen, op locatie en in de cloud. Slim ingerichte gebruikersprotocollen zorgen ervoor dat iedereen binnen de organisatie vlot en ook veilig werkt. Geavanceerde firewalls, spamfilters en andere beveiligingssoftware zorgen ervoor dat de buitenwereld op voldoende afstand wordt gehouden, zonder dat dit ten koste gaat van de snelheid.

Meer informatie

Dienstverlening en service op maat

Zoals gezegd leveren we u precies wat u nodig heeft. Niets meer en niets minder. Inrichting en onderhoud van uw ICT verzorgen wij op offerte en abonnementsbasis. In een Service Level Agreement spreken we samen af precies welke diensten u van ons verwacht. En daar mag u dan altijd op rekenen.

Meer informatie ontvangen?

Laat ons hier weten wat uw belangrijkste vraag is over ICT beheer, security of werken in de cloud. We reageren zo snel mogelijk op het mailadres dat u heeft opgegeven. Wilt u liever teruggebeld worden, laat dan hier aub ook uw telefoonnummer achter waarop we u kunnen bereiken.

Een moment geduld aub.