Onze groep bestaat uit een aantal dochterbedrijven, ook internationaal, die telefonisch veel zaken doen. Denk hierbij aan verkoop, levering en installatie. Tussen de dochterbedrijven wordt onderling ook veel gebeld. Wij hebben ons in de markt van IP telefonie verdiept en de voordelen die deze voor ons bieden. Een belangrijke factor daarbij was het glasvezelnetwerk tussen de vestigingen wat zich op dat moment in de afrondende fase van implementatie bevond. Een ander element was de wens naar kostenreductie.

Tom van Lindert (ROTO)Financieel directeur

Onze telefoniecentrale was al een tijd afgeschreven. We merkten dat deze steeds meer storingen kreeg. Toen we de demo van Einstein hosted IP telefonie zagen, waren we al snel overtuigd van de voordelen hiervan. We hebben nu een contract waarbij een deel van de medewerkers een vaste telefoon heeft zoals dat vroeger ook was. De overige medewerkers hebben zowel een vaste telefoon als een app op de smartphone. Ideaal voor onderweg.

Hans De Rijk (Steam advertising)Facility manager

Wij zijn gericht op zakelijke gebruikers en daarmee dagelijks volop telefonisch in contact met onze klanten. We waren op zoek naar een oplossing om zowel op kantoor-als op andere lokaties optimaal bereikbaar te zijn op ons bedrijfsnummer en daarnaast kosten te verlagen. Einstein ICT bood ons deze oplossing. We merken dat we nu geen telefoontje meer mislopen. Daarnaast zijn we van die hoge kosten van het servicecontract ven een vaste telefooncentrale af’

Rob Martens (Meetinglinq)Systeembeheerder